Ikor
Slovensko  English      
PROFESIONALNI NOŽI S SEGMENTNIMI REZILI

Predstavljamo paleto nožev z zamenljivimi segmentnimi rezili:
izdelki služijo vsestranski uporabi. Držala so izdelana iz ojačanih plastičnih mas, ki so odporna proti zunanjim vplivom.
Rezila so izdelana iz izbranih materialov z najboljšimi rezalnimi lastnostmi.

Noži so lahko izdelani v različnih barvah.


 

  Profesionalni nož N-1 GRIPP


Profesionalni nož N-1 GRIPP s segmentnim rezilom 18 mm z anatomsko oblikovanim gumijastim ročajem. Zasnova noža je kovinsko ohišje z kovinskim pritrdilnim vijakom in matico, kar pomeni preverjeno in zanesljivo fiksiranjem vseh pogojih dela. Materiali so vrhunski, posebnost pa je ročaj z gumo, ki preprečuje zdrs roke iz oprijema in možnost poškodb.
 

  N-2 MONSTER


Profesionalni nož s segmentnim rezilom širine 25 mm in z anatomsko oblikovanim ročajem.
Zasnova noža je ABS ojačano ohišje s steklenimi vlakni in kovinskim pritrdilnim vijakom ter matico, kar pomeni preverjeno in zanesljivo fiksiranje v vseh pogojih dela.
 

  NOŽ N-5P


NOŽ N-5P s segmentnim rezilom 18 mm s kovinskim ohišjem in kovinskim pritrdilnim vijakom ter matico uporabljamo v profesionalne namene, kot so postavljanje zidnih in talnih oblog, v usnjarski tekstilni in gumarski industriji. Kovinski del ročaja je obdan s plastičnim vložkom zaradi boljšega prijema.
 

  NOŽ N-6


NOŽ N-6 se razlikuje so od noža N-5P le po ukrivljenem segmentnem rezilu. Z njim režemo debelejše sloje usnja, gume, plastične mase in podobno.
 

  NOŽ N-12


NOŽ N-12 s segmentnim rezilom 18 mm s kovinskim pritrdilnim vijakom in matico je namenjen širši uporabi: pri rezanju debelejše gume usnja, talnih plastičnih oblog, kartonov itd.
 

  NOŽ N-13 INOX


NOŽ N-13 INOX je namenjen širši uporabi: pri rezanju debelejše gume usnja, talnih plastičnih oblog, kartonov itd. Rezilo je v INOX izvedbi in je primerno za zunanjo uporabo, saj je odporen na vlago in ostale zunanje dejavnike.
 

  NOŽ N-14 SOFT


NOŽ N-14 SOFT s segmentnim narebričenim rezilom širine 18 mm. Namenjen je rezanju mehkih materialov kot je guma, spužva in penasta masa.
 

  NOŽ N-4


NOŽ N-4 s segmentnim rezilom širine 9 mm. Ohišje noža je kovinsko, prevlečeno z zaščitno prevleko, ki je odporna proti zunanjim vplivom. Uporabljamo ga za rezanje papirja in tankih nezahtevnih materialov. Zaradi prilagodljivosti ga uporabljamo v tekstilni, gumarski, papirni industriji. V veliko pomoč je električarjem in vzdrževalcem ter drugim sorodnim poklicem.
 

  NOŽ N-11


NOŽ N-11 s segmentnim rezilom širine 9 mm. Uporabljamo ga pri manj zahtevnih opravilih, kot so polaganje zidnih tapet, tapisonov, rezanje papirja, usnja, tanke gume in podobnih materialov.

 

  NOŽ N-4P


NOŽ N-4P ima podobne lastnosti kot nož N-4. Kovinski del je obdan s plastičnim ročajem, ki se lepo prilega prijemu dlani. Uporabljamo ga za rezanje papirja in tankih nezahtevnih materialov. Zaradi prilagodljivosti ga uporabljamo predvsem za rezanje po šablonah v tekstilni, gumarski, papirni industriji. V veliko pomoč je električarjem in vzdrževalcem ter drugim sorodnim poklicem.
 

  STRGALO N-10


Ohišje je izdelano iz kvalitetne plastične mase. Pravokotno na ročaj je vgrajeno trapezno rezilo.
Izredno je primeren za odstranjevanje nalepk na okenskih in vetrobranskih steklih. Primeren je za odstranjevanje barve na  trdnih in ravnih površinah. Zaščitni del rezila pa uporabljamo za čiščenje mehkejših površin in odstranjevanje ledu.


 

SEGMENTNA REZILA

Pri vseh nožih uporabljamo segmentna rezila. Rezni segment je vedno oster, ker obrabljeni del odlomimo – do obrabe celotnega rezila. Ostrina rezila je fino brušena in polirana. Segmentna rezila so izdelana pri priznanem proizvajalcu LUTZ-Solingen.
 

  R 8/5

Ukrivljeno rezilo (5 kosov v garnituri)
 

  R 7/5

Trapezasto rezilo (5 kosov v garnituri)
 

  R 25/5

Segmentno rezilo 25 mm (5 kosov v garnituri)
 

  R 18/10 TITANIUM

Segmentno rezilo 18 mm TITANIUM (10 kosov v garnitur)
 

  R 18/5 & R 18/5 INOX

Segmentno rezilo 18 mm – tudi v INOX izdelavi (5 kosov v garnituri)
 

  R 9/5

Segmentno rezilo 9 mm (5 kosov v garnituri)
 

  R 8/4/5

Segmentno ukrivljeno rezilo 18 mm (5 kosov v garnituri)
Segment hook blade 18 mm (5 piece in set)
 Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

MGRT SPSEsrr