Ikor
Slovensko  English      
Pravna obvestila

  Predmet teh obvestil so spletne strani na naslovu ikor.si

  Vsebine in fotografije,
objavljene na spletnem mestu ikor.si so last podjetja Ikor d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Ikor d.o.o.

Na spletnem mestu ikor.si so objavljene povezave na spletne strani tudi drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami teh spletnih strani Ikor d.o.o. nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Večina slik spletega mesta ikor.si je nakupljena preko galerije IStock. Druga večina slik je bila narejena na Ikor d.o.o. in so njena last. Slik, ki so t.i. javna last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah, na spletni strani Ikor.si ni.

  Varovanje zasebnosti
Več o varovanju in politiki zasebnosti najdete tu.

  Piškotki
Več o uporabi piškotkov na naši strani najdete na tej povezavi.

  Stik z nami
V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na:
Ikor d.o.o. / Zelena ulica 8e, 6310 Izola, Slovenija / Tel.: 05/663 59 20, Fax: 05/663 59 22 / email: info@ikor.si

Pridržujemo si pravico do teh sprememb.
Upravljavec te spletne strani je Ikor d.o.o.Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

MGRT SPSEsrr